| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Aneczka Czarna polewka - Mój dom to forum

|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 3:01 pm Temat postu: |
|
|
Ok,może jakoś zmienić tytuł tematu? Chyba,że taki może zostac,mnie to nie przeszkadza,nawet lepiej Tak jak był z kosmetykami-taki bedzie z książkami  _________________ "...abyś zawsze w swoim życiu kierowała się dobrocią i miłością."-Moja M.
|
 |
Nieznośna Pulpecja - Stały Bywalec

|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 8:43 pm Temat postu: |
|
|
To teraz czekamy na książkowe propozycje Madziuli  _________________ Sześć ma zmysłów. Ten szósty jest, kto wie, czy nie najbardziej potrzebny. To zmysł humoru. Im częściej się nim posługujesz, tym życie wydaje się łatwiejsze.
herbacianenonsensy.blogspot.com
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
madziula Pomoc administracyjna

|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 12:27 pm Temat postu: |
|
|
W najblizszych dniach postaram się podać Wam te tytuly - dziś mam gości i nie dam rady. Dzięki Aneczko!  _________________ www.sygnaturka.blox.pl
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 5:43 pm Temat postu: |
|
|
Jakby kogoś interesowało to mam na zbyciu(na poprzedniej stronie napisane)-Labirynt. Może kogoś zainteresuje. Stan dobry,nawet + dobry,nie "przepalona" ,tanio odsprzedam  _________________ "...abyś zawsze w swoim życiu kierowała się dobrocią i miłością."-Moja M.
|
 |

|
Wysłany: Sro Paź 21, 2009 10:41 am Temat postu: |
|
|
A ja nie mogę się zebrać i wpisać, jakie mam ksiażki, wybaczcie. Ale ciągle o tym pamiętam  _________________ www.sygnaturka.blox.pl
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 7:03 pm Temat postu: |
|
|
Odświeżam ofertę:
Labirynt Kate Mosse
Noc w bibiotece Agatha Christie
Piknik pod Wiszącą Skałą Joan Lindasay (bo nie mam już gdzie wcisnąć )
Wszystkie tanio odsprzedam,cena od 6 do 11 zł,możliwość negocjacji,stan +db/-bdb,ew lekkie zagięcia okładki,w środku czyste. Zdjęcia dla zainteresowanych.
Serdecznie polecam!!! _________________ "...abyś zawsze w swoim życiu kierowała się dobrocią i miłością."-Moja M.
|
 |

|
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 10:18 pm Temat postu: |
|
|
Zamawiam Kate Mosse! Kocham "Labirynt"! Aneczko, daj znać na priv, jaka dokładna cena, jakie konto (pieniążki) i ile za przesyłkę.
Jednocześnie ze wstydem przyznaję, że nie mam kiedy wrzucić swoich książek... Poprawię się, obiecuję! _________________ www.sygnaturka.blox.pl
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jedyna Czuwa nad wszystkim ;)

|
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 11:15 pm Temat postu: |
|
|
| Koniecznie zamieszczajcie swoje propozycje, myślę, że wiele osób skorzysta. Ja nadal czekam na coś "mojego". |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Panna_Maria Kalamburka - Uzależniony

|
Wysłany: Pon Lis 23, 2009 8:04 pm Temat postu: |
|
|
Z chęcią odkupiłabym: Pulpecję, Sprężynę, Nutrię i Nerwusa, Córkę Robrojka, Imieniny, Tygrysa i Różę. Najchętniej od osoby z Poznania  _________________ Po prostu - bądź dobrym człowiekiem! |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 7:32 pm Temat postu: |
|
|
Czy byłby ktoś chętny na Pokutę? Tanio sprzedam,16,15 zł(tylko to jest ta mniejsza wersja,w cienkiej okładce),stan -bdb,właściwie jak większość - przesyłka,jej koszt w zależności od wyboru rodzaju.
Cena do negocjacji!
Polecam!
A oprócz tego ciągle aktualne
Noc w bibiotece Agatha Christie
Piknik pod Wiszącą Skałą Joan Lindasay
koło 6 zł _________________ "...abyś zawsze w swoim życiu kierowała się dobrocią i miłością."-Moja M.
|
 |
Nieznośna Pulpecja - Stały Bywalec

|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 9:36 pm Temat postu: |
|
|
A Christie to masz jakiego wydawnictwa?  _________________ Sześć ma zmysłów. Ten szósty jest, kto wie, czy nie najbardziej potrzebny. To zmysł humoru. Im częściej się nim posługujesz, tym życie wydaje się łatwiejsze.
herbacianenonsensy.blogspot.com
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 11:29 pm Temat postu: |
|
|
Prószyńskiego,duży format,inna niż ta,co Ci wysyłałam. Ew mam jeszcze Rendez-vous ze śmiercią(dolnośląskie,mała) jakbyś chciała  _________________ "...abyś zawsze w swoim życiu kierowała się dobrocią i miłością."-Moja M.
|
 |

|
Wysłany: Nie Lip 04, 2010 4:24 pm Temat postu: |
|
|
Jakby co,oferta nadal aktualna
Mam jeszcze rózne podręczniki do liceum-większość podr do matmy-Kłaczkow, teraz aktualne chyba tylko do zakresu rozsz. Podr do niemieckiego Partnersprache, do polskiego wyd WSiP, Podstawy przedsiębiorczości wyd. Operon, Geografia 2 wyd WSiP....Gdybyście coś chcieli innego to też piszcie,może akurat mam (z gimnazjum też,są gdzieś pochowane) _________________ "...abyś zawsze w swoim życiu kierowała się dobrocią i miłością."-Moja M.
|
 |
|